CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ünye’de katıldığı bir programda yerel siyasetin gündemini hareketlendirecek açıklamalarda bulundu. Torun, Ulaş Tepe’nin belediyecilik performansını değerlendirirken, gelecekteki siyasi yoluna ilişkin önemli mesajlar verdi.
Torun, Tepe’nin hem Gülyalı Belediye Başkanlığı döneminde hem de şu anda görev yaptığı Altınordu Belediye Başkanlığı sürecinde hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini kazandığını söyledi.
“Başarısıyla Ordu’da birçok ilki gerçekleştirdi” diyen Torun, Ulaş Tepe’nin partinin gençlik kollarından yetişen bir isim olduğunu vurgulayarak, başarılı olan her partiliye destek verdiklerini ifade etti.
BÜYÜKŞEHİR ADAYLIĞI İÇİN AÇIK KAPI
Kamuoyunda sıkça gündeme gelen “Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?” sorusuna da değinen Torun, Ulaş Tepe için açık kapı bıraktı.
Torun açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Ulaş Tepe, Ordu’da birçok ilki başaran, enerjisi yüksek bir belediye başkanımız. Kendisine güvenimiz tamdır. Yolu açık olsun, biz her zaman yanındayız. Ulaş Tepe, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olabilir.”
Yorumlar
Kalan Karakter: