Ceren Özdemir'in adı verildi
Yayınlanma :
02.09.2020 16:20
Güncelleme :
02.09.2020 16:20
Gülyalı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gülyalı Belediyesi işbirliğiyle yapımı gerçekleştirilen ve tamamlanmak üzere olan parka Ceren Özdemir adı verildi.
CEREN ÖZDEMİR KARDEŞİMİZİN ADINI DAİMA YAŞATACAĞIZ
Ceren Özdemir’in tüm Türkiye’yi yasa boğan menfur bir saldırı sonucu 3 Aralık 2019 tarihinde evinin önünde acımasızca katledildiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu’nun destekleriyle Ceren kardeşimizin adını, eğitimini sürdürdüğü Ordu Üniversitemize çok yakın bir noktada yaşatmak için donanımlı bir park çalışması ortaya koyduk. Büyük oranda tamamlanan parka Ceren Özdemir adını resmi olarak verebilmemiz için meclis kararı almamız gerekiyor” dedi. Gündem maddesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından söz alan Başkan Tepe belediye meclis üyelerine ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: