Denizde boğulan Ordulu baba-oğul İstanbul'da toprağa verildi
Yayınlanma :
27.08.2022 17:00
Güncelleme :
27.08.2022 17:00
Ordu’nun Mesudiye ilçesi nüfusuna kayıtlı olan, İstanbul'da yaşayan Muzaffer Erbaş ile oğlu 10 yaşındaki Burak Erbaş, Sarıyer'de denize girdi. Akıntıya kapılıp gözden kaybolan babanın cansız bedeni sudan çıkarılırken, oğlu Burak’ın cansız bedeni daha sonra denizden çıkarıldı.
Aynı zamanda Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül’ün de halasının oğlu olan Muzaffer Erbaş ile oğlu Burak Erbaş’ın cenazeleri için bugün İstanbul Ümraniye’de kılınan cenaze namazından sonra İstanbul’da son yolculuklarına uğurlandılar.
Cenazeye katılan Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül yaptığı açıklamada duygularını şöyle anlattı; Değerli Kardeşim, Halaoğlu, Burak yeğenim kelimeler kifayetsiz kaldı. İnsan seli meydanlar sizi cennete birlikte uğurladık… İnanıyoruz ki sizler geride bıraktıklarınızı Cennet Alada bekliyorsunuz… Mekanınız cennet, geride kalanlara sabırlar diliyorum”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: