Gündoğdu CHP'yi bu sözlerle eleştirdi
Yayınlanma :
30.09.2020 08:36
Güncelleme :
30.09.2020 08:36
CHP’nin politikalarına tepki gösteren Gündoğdu, “CHP’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk mezardan çıksa ilk mezara sizi gömer” dedi.
90 yılık siyasi bir parti olan CHP’nin bir türlü tek başına iktidara gelemediğini belirten Gündoğdu, “ Her fırsatta milletin ali menfaatine bir şey olduğu zaman hemen bunun karşısında duruş sergiliyorlar.
CHP es kaza 1974 yılında bir iktidara geldi. O zaman Rahmetli Ecevit Kıbrıs Barış Harekâtını yaptı. Bugünkü CHP ise Ecevit’in kemiklerini sızlatmaktadır. Çünkü; Türkiye Libya’da hak ve menfaatlerini koruyor. O günde Kıbrıs’ta hak ve menfaatlerimiz vardı. Ecevit bu hamleyi yaptı ama onlar Ecevit’ten de geri zihniyette bu ülkenin dış güçlerle , dışarı ile mücadele etmesine her zaman mani oluyorlar” ifadelerini kullandı.
CHP ‘NİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MEZARDAN ÇIKSA İLK SİZİ MEZARA GÖMER,
Milletvekili Gündoğdu, CHP’nin Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz’ün açıklamalarına da sert tepki gösterdi.
Gündoğdu,” Bu şahsiyet Türkiye Cumhuriyeti devletini adeta ahlaksızca, fütursuzca, seviyesizce, suçlayarak diyor ki, ‘Türkiye’deki bazı güçler Azerbaycan da cihatçı gönderiyor ‘ diyor. Yani bu Ülkeyi suçluyor bu ahlaksızlıktır, Milli konularda Türkiye Cumhuriyeti Devletini suçlamak ana muhalefet partisi gibi bir partiye asla yakışmaz. Türkiye Cumhuriyeti Devletini silah veriyor diye suçluyorsun utan be, biraz insanda utanma olur sıkılma olur .
CHP ‘nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk mezardan çıksa ilk sizi mezara gömer, neden biliyor musunuz?
Kurtuluş savaşı esnasında Azerbaycan’da kurulan dernekler Türkiye Cumhuriyetinin yanında olmuşlar ve Kars üzerinden yardım göndermişler bizimle omuz omuza mücadele etmişlerdir . Elbette biz Azerbaycan ‘ın yanında olacağız kimin yanında olacağız Ermenistan’ın mı yanında olacağız “şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: