Mesire yerlerindeki sular tahlil ediliyor
Yayınlanma :
25.06.2020 13:53
Güncelleme :
25.06.2020 13:53
OSKİ Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Ordu’nun içme sularının hijyenik şartlara uygunluğunu ve kalite standartlarının belirlenmesini sağlamak amacıyla analiz ve kontrol çalışmaları yapıyor.
OSKİ SAHADA FARKINI ORTAYA KOYMAYA DEVAM EDİYOR
OSKİ’nin sahada önemli çalışmalara imza attığını ifade eden OSKİ Genel Müdürü Murat US, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tarafından bilinen ve genellikle kara yolları üzerinde yer alan çeşme ve hayratlara yaptığımız içme suyu analiz çalışmalarını aynı şekilde mesire ve piknik alanlarında da sürdürüyoruz. Ekiplerimiz yaylalarıyla meşhur olan ilimizde, vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla tüketecekleri suların analizini belirli aralıklarla yapıyor. Mobil aracımızla yerinde numuneleri alarak ve numunelerin sonuçlarını anında elde ederek çalışmalarımızı 19 ilçemizde bulunan yayla ve mesire alanlarımızda yapmaya devam edeceğiz. OSKİ olarak temel hedefimiz vatandaşlarımızın en sağlıklı ve en kaliteli suyu içmesini sağlamak” şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: