NG Kütahya Seramik 3. büyük mağazasını Ordu'da açacak
Yayınlanma :
31.05.2022 09:40
Güncelleme :
31.05.2022 09:40
Mağazanın içi ise özel olarak tasarlandı. İçerisinde küçük bir kafeteryası da olan mağaza, görselliğiyle adeta sanat galerisini andırdı.
4 Haziran'da yapılacak Kütahya Seramik Murat Kaçak mağazası Fatsa Şubesinin açılışını NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral yapacak.
️Fatsa Ayazlı Mahallesi Kumru-Korgan Yolu üzerinde yer alan mağazanın açılışına tüm Orduluların davetli olduğu öğrenildi.
Mağazada, seramik çeşitleri, vitrifiye%bataryalar, banyo mobilyaları ve aksesuar gibi onlarca çeşit ürün yer alıyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: