Ordu'da paha biçilemeyen Durugöl satış ilanı yayından kaldırıldı
Yayınlanma :
30.05.2022 15:09
Güncelleme :
30.05.2022 15:09
Ordu’nun uzun süre gündeminde olan Altınordu Durugöl’deki 71 dönüm arazi için dün sahibi eliyle sahibinden.com’a satış ilanı verildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL Durugöl’deki 71 dönüm araziyi 2017 yılında 45 Milyon TL’ye satın aldı. Büyükşehir Belediyesi’nin arazinin imarını değiştirmesinden sonra ORBEL araziyi 102 milyon TL’ye özel şahsa sattı.
ÇEVRECİLER KARŞI ÇIKTI
Durugöl’ün yüksek katlı imara açılmasına çevreciler karşı çıktı. Binlerce imza toplandı. Arazinin yeşil alan olması istendi.
REKOR FİYATA SATIŞA ÇIKTI
Arazinin sahipleri tarafından 29 Mayıs günü sahibinden.com’a satış ilanı verildi. İlan 30 Mayıs günü yayından kaldırıldı.
Ordu sahilde 71 dönüm imarlı yatırımlık arsa başlığı ile verilen ilanda arsanın m2’si için 30.986 TL, tamamı için ise 2 milyar 200 Milyon TL değer biçildi.
Arsanın konut, ticari ve turizm imarlı olduğu kaydedildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: