Ordulu voleybolcu Gözde Öztürk için bekleyiş sürüyor Hatay Gençlikspor’da voley oynayan Ordu Gülyalı Kestane Mahallesi’nden olan Gözde Öztürk’ün 3 arkadaşıyla birlikte kaldığı ev depremde yıkıldı. Öztürk ve arkadaşlarına henüz ulaşılamadı.
Gözde Öztürk’ün babası Zayit Öztürk Hatay’a giderek kızının bulunduğu enkazın başında bekliyor. Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe de Hatay’da Gözde Öztürk’ün babası Zayit Öztürk’ü ziyaret etti.
Başkan Tepe, “ Hatay’da Gülyalılı hemşehrimiz Gözde Öztürk ve 3 sporcu arkadaşının enkazdan sağ çıkarılması için umutlu bekleyişimizi sürdürüyoruz. Gözde kardeşimizin ailesi ve diğer bekleyen ailelerimizin yanında onlara destek oluyoruz. Güzel haberleri sizlerle paylaşmak için dualarınızı bekliyoruz “ dedi.
GÜNDEM
12 Şubat 2023 - 18:17
Ordulu voleybolcu Gözde için bekleyiş sürüyor
GÜNDEM
12 Şubat 2023 - 18:17