Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) öncülüğünde, Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Altınordu Belediyesi iş birliğiyle 17–21 Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan “Ordu Ticaret Festivali” için bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan OTSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel, festivalin hem Ordu’nun ekonomik hareketliliğine katkı sağlayacağını hem de kente değer katacağını söyledi.
Karlıbel, “Festivalimiz, 19 Eylül Gaziler Günü’nü de kapsayacak şekilde planlandı. Ordu’daki firmaların katılımıyla perakendecilik haftası düzenleyeceğiz. İlham verici konuşmacılar, şehir genelinde 50’ye yakın stant, ilçelerde tanıtım etkinlikleri, sanat ve eğlence programlarıyla bir hafta boyunca ticaret ve kültür harmanlanacak. Alışveriş sokaklarında gece 21.00–22.00’ye kadar festival havası estirmeyi planlıyoruz. Çok yakında talep toplamaya başlayacağız. Tüm halkımızı bu heyecana ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.
Festivalin, hem Ordu’nun tanıtımına hem de kent ekonomisinin canlanmasına büyük katkı sağlaması bekleniyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: