Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa’nın en önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan Atatürk Parkı’nda yenileme çalışmalarına 2. Etap ile devam ediyor. Geçtiğimiz ay tamamlanan 1. Etap çalışmalarının ardından ekipler, sahil kısmında yoğun mesai harcıyor.
36 dönümlük alanda yürütülen çalışmalar kapsamında, 1 mescit, 1 şadırvan, yeşil alan sulama sistemleri, banklar, dekoratif aydınlatmalar, teraslar, pergolalar, kamelyalar, çöp kovaları, giriş takları ve bilgilendirme tabelaları parkta yer alacak. Ayrıca parka 4 farklı konseptte çocuk oyun alanı kurulacak.
Çalışmalar kapsamında kent mobilyaları yenileniyor, sulama ve kanalizasyon işleri elden geçiriliyor, sert zeminlerde iyileştirmeler yapılıyor ve yeşillendirme ile peyzaj düzenlemeleri tamamlanıyor. Projenin tamamlanmasının ardından Atatürk Parkı, Fatsa halkının nefes alacağı, buluşma noktası ve sosyal yaşam alanı olarak hizmet vermeye devam edecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: