Şanlıtürk: Sadakatle bağlı kalarak çalışacağız
Yayınlanma :
10.08.2020 18:00
Güncelleme :
10.08.2020 18:00
Şanlıtürk göreve geldikten sonra ilk açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.
Şanlıtürk,” Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleriyle, Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sn. Semih Yalçın tarafından Ordu İl başkanlığına getirildim. Ben ve yönetim kurulundaki dava arkadaşlarım üzerimize aldığımız görevin idrakindeyiz.
Bizi bu göreve layık gören Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e yol arkadaşlığı yapmış Bilge Liderimiz Muhterem Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeliye şükranlarımı sunuyorum.
51 yıllık bu kutlu davaya yaklaşık 35 yıldır bir nefer olarak, ilçe başkanı olarak, il başkanı olarak hizmet ettim.
Rabbim tekrar İl Başkanı olarak davamıza hizmet etmeyi nasip etti. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturmuş olduğu Cumhur İttifakına sadakatle bağlı kalarak geleceğin Türkiye’sini oluşturma yolunda 2023 yılı, 2053 yılı ve 2071 yılı hedeflerine ulaşmada bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edeceğiz.
Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE “dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: