Şen: Sanayi esnafımız için yeni bir sanayi kurulacak
Yayınlanma :
11.09.2020 09:51
Güncelleme :
11.09.2020 09:51
Altınordu Yeni Mahalle’de şehrin ortasında kalan Eski Sanayi Sitesi kentsel dönüşüm için ilk kazma vurulacak yerlerin başında geliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Ordulu Mimar Nihat Şen başkanlığında kentsel dönüşümle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.
Nihat Şen, kentsel dönüşümde hak sahiplerinin kesinlikle mağduriyet yaşamayacağını söyledi. Eski Sanayi için yeni bir küçük sanayi sitesi kurulacağını belirten Şen,” Kentsel dönüşüm yapılırken tüm kesimlerin görüşünü almak gerekiyor. Biz bunun için çalışıyoruz. Eski Sanayinin bulunduğu mahalle muhtarıyla da görüştük. Kendisi de kentsel dönüşüm istiyor. Hak sahipleriyle görüşüyoruz. Sanayi esnafı için yeni bir sanayi yapılacak. Anahtarlarını teslim ettikten sonra kentsel dönüşüm başlayacak. Kimsenin hakkı kaybolmayacak. Bugünkü işyeri, konutlarının değeri neyse karşılığını alacaklar “dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: