'Sophian'ın Gözyaşları' için imza günü düzenlendi
Yayınlanma :
27.06.2021 08:31
Güncelleme :
27.06.2021 08:31
OBKT’de yapılan etkinlikle imza günü yapılan, Sophia’nın Gözyaşları kitabında “Ordu’da yaşayan Rum bir ailenin kızı olan Sophia’nın 1923 Türk-Yunan Nüfus Mübadelesi’nde 2 çocuğunu Yunanistan’a gönderip , sonradan sınır kapılarının kapanmasıyla kendisinin gidemeyip Türkiye’de kalması çocuklarından uzakta, hasretle Ordu’da yaşaması” anlatılıyordu.
“ÇOK MUTLUYUM”
İlk kitabı “Sophia’nın Gözyaşlarını” yazan Yıldız Altaş Yıldız imza günü ile ilgili şöyle konuştu. “Ailemde ve bende çok yer edinen Sophia’nın hikayesini yazabilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugün beni yalnız bırakmayan ailem, tüm dostlarım ve kıymetli katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim. “
“GELİRİN TAMAMI İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA”
Daha önce bu konularda destekleriyle de bilinen Yıldız Altaş Yıldız’ın, kitabın tüm gelirlerini yine ihtiyaç sahibi öğrencilere aktarılacağını dile getirdi.
İmza gününe Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, AKP Altınordu İlçe Başkanı Selman Altaş, CHP İl başkanı Atilla Şahin, İlçe Başkanı Yelda Dalak, Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Ticaret Odası başkanı Servet Şahin ve Ordu’nun tanınan simaları katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: