Yeni Şafak Gazetesi tarafından hazırlanan belgeselde Başkan Güler, 50 yılı aşkın bürokrat, teknokrat, siyasetçi ve yöneticilik alanında yaşadıklarını anlatıyor. Belgesel, Başkan Güler’in anlatımlarıyla geçmişte Türkiye’nin buhranlı yıllarına, siyasetin çalkantılı günlerine, AK Parti’nin kuruluş aşamasına ışık tuttuğu kadar, değişim reform süreçlerini, özellikle enerji alanında Türkiye’nin geldiği noktayı özetleyen bir kayıt özelliğini taşıyor.
Başkan Güler, belgeseldeki açıklamalarıyla bir dönemi şöyle özetliyor: “Gerçekten de ülkeme hep bir devlet adamı olarak hizmet etmeyi düşündüm. Ama ne olacağın değil de daha çok genel hali ile hep bir G gününe hazırlık şeklinde çalışmalarımızı yaptık. Ona göre de çalışmalarımızı düzenledik. Hedeflerimizi ona göre seçtik. Allah’ta bize nasip etti”
Türkiye'ye adanmış ömür; Hilmi Güler'in hayatı belgesel oldu
Siyaset, bilgi, ehliyet ve yetenek olduğu kadar tecrübe ve birikimleriyle yakın Türkiye tarihinin önemli isimlerinden biri olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in belgeseli hazırlandı.
Yayınlanma :
21.11.2023 15:30
Güncelleme :
21.11.2023 15:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: