• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • YURT
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • GÜNDEM
  • SİYASET
  • EKONOMİ
  • ASAYİŞ
  • VEFATLAR
  • EĞİTİM
  • Ara
SON DAKİKA:
10:33
Fındık fiyatı TMO sayesinde düşmüştür
10:11
Orduspor 1967- Turgutluspor maçı canlı yayınlanacak
09:58
Ordu'da Muhtar'ın isyanı; Evimi verin
09:53
Fatsa Belediyespor 3 futbolcu transfer etti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
Ordu'da operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 22'si tutuklandı
Ordu'da operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 22'si tutuklandı
Ordu'da Yeni Çarşı Ticaret Merkezi açıldı
Ordu'da Yeni Çarşı Ticaret Merkezi açıldı
Fındık ihracatçısından tepki çeken açıklama
Fındık ihracatçısından tepki çeken açıklama
İmamoğlu Giresun'u salladı
İmamoğlu Giresun'u salladı
TMO fındık üreticisine ihanet ediyor
TMO fındık üreticisine ihanet ediyor
Büyükşehirde yaşayanlar daha kaygılı ve öfkeli
Büyükşehirde yaşayanlar daha kaygılı ve öfkeli
Ordu 3 Şubat Cuma vefat haberleri
Ordu 3 Şubat Cuma vefat haberleri
Ordu'da Turgay Malkoçoğlu milletvekili adayı oldu
Ordu'da Turgay Malkoçoğlu milletvekili adayı oldu
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Vali Sonel Gürgentepe'de
GÜNDEM
11 Ocak 2023 - 10:51

Vali Sonel Gürgentepe'de

GÜNDEM
11 Ocak 2023 - 10:51
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Dinle
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Vali Sonel Gürgentepe'de

Vali Sonel, Gürgentepe’de Gönülleri Fethetti

Vali Tuncay Sonel, kamu yatırımlarının son durumlarını yerinde görmek, yürütülen hizmetler, çalışmalar ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Gürgentepe ilçemize ziyarette bulundu.

Gürgentepe Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi-Şehit Erdi Demirer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Gürgentepe ilçemizdeki programına Ağızlar mahallesinde bulunan Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi-Şehit Erdi Demirer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başlayan Vali Tuncay Sonel, öğretmen ve öğrencileri selamlayarak, İstiklal Marşını öğrencilerle birlikte okudu.

Bir süre öğrencilerle sohbette bulunan Vali Sonel, “Gürgentepe ilçemizi ziyaret programımızda hem sevgili gençlerimizi görelim, hem de size değer veren, anne-baba şefkati gösteren öğretmenlerimize selam vermek istedim. Şu an içinde bulunduğumuz okul şehitlerimizin adını taşıyor. Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer ve Ahmet Yaşar şehidimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Şehit Erdi Demirer’in evine gerçekleştirdiği ziyareti ve şehidimizin oğlu Çağan ile olan duygu yüklü anları hatırlatan Vali Sonel, “Bu vatan kolay kazanılmadı. Ülkemizin kıymetini daha iyi bilmek lazım. Tüm şehitlerimize ve kahraman gazilerimize bir kez daha rahmet diliyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

Ordu’nun 19 ilçesi ve değerleri ile birlikte kocaman bir aile olduğunun altını çizen Vali Tuncay Sonel, “Sadece Ordu’da yaşayanlar değil, İstanbul’da, yurt dışında olan Ordu’muzun değerleri bizler için çok kıymetli. Hep birlikte
devletimizin şefkatini, sıcaklığını en uzak köşedeki evlatlarımıza kadar göstermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Vali Sonel, “Her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Çünkü, geleceğimizin Türkiye’sinde sizler söz sahibi olacaksınız. Sizler de bir sonraki gelecek kuşaklara daha güçlü bir ülke bırakacaksınız. Yaptığınız işi severek yapın. Severek yaptığınız her iş, mutlu ve başarılı olmanız demektir. Hepinizin yolu, bahtı, nasibi açık olsun” diyerek, kitap okumanın önemine değindi ve öğrencilerden ne kadar çok kitap okuma alışkanlığı kazanılırsa hayatın her alanında muvaffak olunacağına dikkat çekti.

“Eğitim Her Zaman Önceliğimizdir”

”Eğitim her zaman önceliğimizdir” diyen Vali Sonel, “Okul güçlendirmelerini ve kütüphanelerimizi yapıyoruz. Bizim görevimiz sizlere en iyi şekilde öğrenim imkânı sağlamak. Ordu’da göreve başladığımızda 66 okulun deprem riski vardı ve yıkılması gerekiyordu. Deprem riski olan 66 okul binasını yıktık. Çok kısa bir sürede 57 okul, 790 dersliğe ulaştık. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanlarımıza, hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. 58. ve 59’uncu okulumuzun sözünü aldık. İnşallah en kısa sürede protokolünü de imzalayacağız” şeklinde konuştu.

Son sınıf öğrencisi olan ve sınava girecek öğrencilere de ayrıca başarı dileğinde bulunan Vali Sonel, hayatından örnekler vererek, ailesine yardımcı olabilmek için hem tarlada çalıştığını hem de derslerine çok çalışarak, bugün mülki idare amiri olarak hizmet etmenin gururunu yaşadığını öğrencilerle paylaştı.

Vali Sonel, öğrencilerden hedeflerini yüksek tutmalarını ve çok çalışmalarını istedi. Bir ihtiyaç ve taleplerinin olması halinde her daim yanlarında olduklarını da sözlerine ekledi.

Öğretmenler odasında öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Sonel, öğretmenlerle tek tek tanışarak, bir süre sohbette bulundu.

Eşinin ve birçok akrabasının öğretmen olduğunu ifade eden Vali Sonel, öğretmenlere ayrı bir önem ve değer verdiğini söyledi.

Kaymakamlık, Adliye ve Belediyeyi Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, okul ziyaretlerinin ardından Gölköy Kaymakamlığına ziyarette bulunarak, Kaymakam Muhammed Yılmaz’dan ilçenin sorun ve ihtiyaçları konusunda bilgi aldı.

Gürgentepe Adliyesi’ni de ziyaret eden Vali Sonel, burada görev yapan Savcı ve Hakimler ile bir araya gelerek,  sohbette bulundu, hatırlarını sordu.
 
Vali Sonel,  Kaymakamlık ve Adliye ziyareti sonrası Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Yaşar Şahin’den belediyenin ilçedeki çalışmaları, projeleri hakkında bilgiler aldı.

Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Tuncay Sonel, Gürgentepe Halk Eğitim Merkezi’nde de ilçede görev yapan muhtarlarla biraya geldi. Merkez ve kırsal mahalle muhtarlarının hazır bulunduğu toplantıda sorunlar, sıkıntılar ve talepler dile getirildi.

“Muhtarlarımız Bizim İçin Çok Önemli”

“Muhtarlarımız bizim için çok önemli. Devletimizin en ücra köşesindeki temsilcilerimiz muhtarlarımızdır” diyerek, konuşmasına başlayan Vali Tuncay Sonel, ”Devletimizin sıcaklığını, şefkatini, merhametini siz değerli muhtarlarımızla beraber en ücra köşeye kadar götürmek zorunluluğumuz var. Hem görevimizin, hem de insanlığın gereğidir. Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve tüm kurumlarımızla birlikte sizlerin yanınızdayız” şeklinde konuştu.

2,5 yıldır Ordu Valiliği görevinde bulunduğunu söyleyen Vali Sonel, “Muhtarlarımızla bu süre içerisinde güzel bir diyalog içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gürgentepe ilçemize de bu dokuzuncu gelişimiz. Bize göstermiş olduğunuz ev sahipliği, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla birlikte bu zamana kadar yapmış olduğunuz çalışmalar için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Esnafları Ziyaret Etti

Vali Sonel beraberinde Kaymakam Muhammet Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Şahin ile birlikte Gürgentepe ilçesinde esnaflara, Kadınlar Lokaline, Eğitim Vakfına ve S.S. 25 Nolu Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine de ziyarette bulundu. Esnaflardan çeşitli gıda ürünleri satın alarak, beraberinde bulunanlara ve vatandaşlara ikram etti.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Sonel, vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek karşılıklı çay içti. İlçe halkı da yakın ilgisi ve samimi yaklaşımlarından dolayı Vali Sonel’e teşekkür etti.

Cenaze Törenine Katıldı

Vali Tuncay Sonel, Gürgentepe Güvenç Abdal Ocağı Dedelerinden olan ve hayatını kaybeden Alevi Dedesi Dursun Ali Göktepe’nin cenaze törenine de katıldı.

Vali Sonel, Gürgentepe Akören Güvenç Abdal Kültür ve Cemevinde düzenlenen cenaze töreninde Alevi Dedesi Dursun Ali Göktepe’nin ailesine, yakınlarına ve sevenlerine taziyelerini iletti.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Haberler
Fındık fiyatı TMO sayesinde düşmüştür
Fındık fiyatı TMO sayesinde düşmüştür
Orduspor 1967- Turgutluspor maçı canlı yayınlanacak
Orduspor 1967- Turgutluspor maçı canlı yayınlanacak
Ordu'da Muhtar'ın isyanı; Evimi verin
Ordu'da Muhtar'ın isyanı; Evimi verin
Fatsa Belediyespor 3 futbolcu transfer etti
Fatsa Belediyespor 3 futbolcu transfer etti
Ordu'da operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 22'si tutuklandı
Ordu'da operasyonda gözaltına alınan 30 kişiden 22'si tutuklandı
Çok Okunan Haberler
Fındık fiyatı 28.01.2023
Fındık fiyatı 28.01.2023
TMO fındık satma kararı aldı piyasa karıştı
TMO fındık satma kararı aldı piyasa karıştı
Ordu'da belediye 9 işçiyi işten attı
Ordu'da belediye 9 işçiyi işten attı
Son Yorumlananlar
Görevi başında kalp krizi geçiren astsubay hayatını kaybetti
Görevi başında kalp krizi geçiren astsubay hayatını kaybetti
Ordu için önemli gün
Ordu için önemli gün
Ordu Giresun Havalimanı'ndan uçuşlar iptal oldu
Ordu Giresun Havalimanı'ndan uçuşlar iptal oldu
Ordu 11 Ocak Çarşamba vefat haberleri
Ordu 11 Ocak Çarşamba vefat haberleri

Ana Sayfa
YURT
SAĞLIK
SPOR
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
ASAYİŞ
VEFATLAR
EĞİTİM
Foto Galeri
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • ASAYİŞ
  • DÜNYA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • SİYASET
  • SPOR
  • YURT
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Haber Yazılımı