Yaya Köprüsü Yenileniyor
Yayınlanma :
05.03.2021 14:04
Güncelleme :
05.03.2021 14:04
Ordu’da alt yapıdan üst yapıya, sosyal alanlardan örnek projelere kadar birçok alanda gerçekleştirdiği yatırımları vatandaşla buluşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bir şehir inşa etmek amacıyla da önemli çalışmalara imza atıyor. Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu çalışmalarla şehrin ihtiyacına cevap veremez hale gelen alanlarda yenilikçi çalışmalar yürütüyor.
Bu kapsamda 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nde teleferik ile Çivisiz Mescit arasındaki bağlantıyı sağlayan Bülbül Deresi üzerindeki yaya köprüsünde yenileme çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, kullanım ömrünü tamamlayan köprünün söküm işlemlerini tamamladı.
KÖPRÜ DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK
Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarda, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 6,5 km’lik Altınordu Sahili’nin önemli bir ayağını oluşturan köprünün temeli atılarak direkleri dikildi.
Hızla devam eden çalışmaların tamamlanması ile yüksek standartlı, geniş ve modern bir köprü inşa edilerek vatandaşın kullanımına sunulacak ve kıyı şeridi boyunca kesintisiz devam eden yürüyüş yolu daha güvenli hale gelecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: