Yıldız Altaş Yıldız'dan 'Sophian'ın Gözyaşları' için imza günü
Yayınlanma :
24.06.2021 16:48
Güncelleme :
24.06.2021 16:48
30 Ocak 1923 ‘de Türkiye ile Yunanistan arasında yapılan karşılıklı mübadele antlaşmasının ardından, bu süreçte sağ kalanların hayatlarını nasıl sürdürdüklerini, keder veren hikayelerini, uğradıkları haksızlıkları ve çektikleri acıları, yeni bir hayat “vatan tutmaya” çalışırken neler hissettiklerini anlatan ve Yıldız Altaş Yıldız’ın ilk kitabı olan “Sophia’nın Gözyaşları” imza günü 26 Haziran Cumartesi Günü OBKT’de olacak.
İlk kitabı hakkında konuşan Yıldız Altaş Yıldız, “ Ordu’da yaşayan Rum bir ailenin kızı olan Sophia’nın 1923 Türk-Yunan Nüfus Mübadelesi’nde 2 çocuğunu Yunanistan’a gönderip, sonradan sınır kapılarının kapanmasıyla kendisinin gidemeyip Türkiye’de kalması ve dedemle evlenmesini, kendini ailemize kabul ettirmeye çalışırken çocuklarından uzakta, hasretle Ordu’da yaşamasını anlattığım bu kitabın imza gününde tüm dostlarımı yanımda görmek istiyorum.“ dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: