52 Orduspor’un 2. Lig’e yükselmesi Ordu’da büyük sevinç yaşatırken, kulübün eski yöneticilerinden Prof. Dr. Çağatay Öztürk’ün yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Kulüp Başkanı Şükrü Bodur’a hitaben duygusal bir mesaj yayımlayan Öztürk, yıllardır verilen emeğin ve fedakârlığın karşılığının alındığını ifade etti.
Paylaşımında Bodur’un Ordu için hiçbir beklenti içinde olmadan mücadele verdiğini vurgulayan Öztürk, şu ifadeleri kullandı:
“Bazı insanlar vardır… Bir şehri sadece sevmez, omzunda taşır. Siz tam da böyle birisiniz… Yıllardır Ordu için mücadele ediyorsunuz ama Ordu’dan hiçbir beklentiniz yok… Ne siyaset, ne makam, ne çıkar… Sadece Orduspor sevgisi.”
Öztürk, mesajında Bodur’un zor dönemlerde de kulübün yanında olduğunu belirterek, “Bugün herkes başarının fotoğrafında ama zor günlerde yanınızda kaç kişi vardı biz biliyoruz” dedi.

52 Orduspor’un yeniden hak ettiği yere geldiğini ifade eden Öztürk, paylaşımını şu sözlerle tamamladı:
“Bu hikâye sadece futbol hikâyesi değil. Bu; memleket sevgisinin, vefanın ve adanmışlığın hikâyesi. İyi ki varsın Şükrü başkan. Ordu seni unutmaz.”
Öztürk ayrıca paylaşımının sonunda, kullanılan fotoğrafın geçmiş yıllarda alınan 6-0’lık mağlubiyet sonrası çekildiğini belirterek, bugün yaşanan başarının zorlu süreçlerin ardından geldiğine dikkat çekti.
Yorumlar
Kalan Karakter: