Gülşen Tomakin vefat etti
Yayınlanma :
31.08.2021 05:35
Güncelleme :
31.08.2021 05:35
Gülşen Tomakin’in vefatı üzerine sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Başkan Tomakin, “32 yıllık hayat arkadaşım, çocuklarımın annesi, kıymetli eşim Gülşen Tomakin maalesef yaşam savaşını 30/08/2021 tarihinde, saat 23;45 kaybettik. “dedi.
Tomakin sözlerini şöyle sürdürdü; Bana bugüne kadar yaşattığın her şey için teşekkür ederim. Sen her zaman çok iyi bir eş, çok iyi bir anne, çok iyi bir babaanne oldun. Rabbime şükürler olsun ki 32 senemi seninle geçirmeyi bana nasip etti. Her zaman kalbimizin en güzel yerinde olacaksın. Kabrin nur, mekanın cennet olsun.
Bu süreçte arayan, yanımızda olan, dua eden herkese ve tedavimiz süresince bizlerden ilgilerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”
BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Gülşen Tomakin bugün son yolculuğuna uğurlanacak. Tomakin için ilk tören görev yaptığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü önünde saat 11.00’de yapılacak. Ulu Caminde öğle namazından sonra cenaze namazı kılınacak.
Gülşen Tomakin ikindi namazından sonra Günören Mahallesi’nde toprağa verilecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: