Ziraat Türkiye Kupası 4. Turunda 4 Aralık Perşembe günü saat 15.30’da oynanması planlanan Iğdır FK – Orduspor 1967 karşılaşması, Iğdır Şehir Stadyumu’nda süren çalışmalar nedeniyle Ankara’ya taşındı.
Alagöz Holding Iğdır FK tarafından yapılan bilgilendirmede, stadyumda yürütülen tribün yapım çalışmalarının kapasite artırımı ve modernizasyon amacıyla hızlandırılarak devam ettiği belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
“Iğdır Şehir Stadyumu’nda, seyirci kapasitesini artırmayı ve stadyumumuzu daha modern bir yapıya kavuşturmayı amaçlayan tribün yapım çalışmaları planlanan takvime uygun olarak yoğun şekilde sürmektedir. Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan değerlendirmeler sonucunda, müsabakanın Ankara Eryaman Stadyumu’na alınmasına karar verilmiştir.”
Kararın ardından maçın tüm organizasyonu ve hazırlıkları Ankara’da gerçekleştirilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: