
Ordu’nun doğal güzelliklerini televizyon dizisinden izleyen İranlılar Ordu’ya tur düzenledi.
Ordu’da çekilen televizyon dizileri turizme katkı sunuyor. Kuzey Yıldızı ile başlayan dizi çekimleri Vermem Seni Ellere ile devam ediyor.
İran’da Kuzey Yıldızı dizisini izleyen İranlılar dizinin çekildiği Ordu’ya geldi.
Golden Eagle Travel Agency organizesiyle İran’ın Urmiye kentinden Doğu Karadeniz’e tur organize edildi.
Genel Müdür Nazila Ahmari, Ordu’nun güzelliklerinin İranlıları çok etkilediğini söyledi. Dizilerde izledikleri Ordu’nun İran’da çok merak edildiğini belirten Ahmari “ İranlılar Ordu’yu görüp yakından tanımak istiyor. Geçen yıl bir tur düzenlemiştik. Bu sezon ilk turumuzu yapıyoruz. 40 kişilik bir kafile ile geldik. Rize, Trabzon’dan sonra Ordu’da iki gece konaklayacağız. Boztepe, deniz turu, Hoynat Adası, Yason, Bolaman, Kabak Dağı destinasyonlarını göreceğiz.
Dizilerin çekildiği Çambaşı Yaylası’nı çok merak ediyoruz. Kafileyi yaylaya çıkartmak istiyoruz. Ulaşımdan kaynaklı Çambaşı Yaylası’na çıkamıyoruz.
Önümüzdeki dönemlerde İran’dan Ordu’ya tur getirmeye devam edeceğiz. Ordu keşfedilmemiş, insanların içinde merak uyandıran bir şehir” dedi.

İNFO YAPMAK İSTİYORUZ
İran’daki tur acenteleri için Ordu’da info yapmak istediklerini belirten Nazila Ahmari, “ Sezon bittikten sonra İran’daki acenteleri buraya getirmeyi planlıyoruz. Buranın daha fazla tanıtılması gerekiyor” şeklinde konuştu.
İran’dan gelen turist kafilesi iki gece Aktuğ Otel’de konakladı. İranlı turistleri Türsab Belgeli Rehber Yurdaer Abca gezdirdi.


Yorumlar
Kalan Karakter: