Jandarma kara avcılığı ve hayvanları koruma kanunu hakkında bilgilendirildi
Yayınlanma :
02.10.2021 08:04
Güncelleme :
02.10.2021 08:04
Fatsa Kaymakamlığı Fatsa İlçe Jandarma Komutanlığı salonunda yapılan toplantıya Fatsa ,Çatalpınar,Kumru,Korgan,Kabataş,Aybastı,Çamaş ilçe jandarma komutanlığı ilgili personelleri ve Hayvanları koruma kanunu Hayvanlara karşı işlenen suçlar ve kabahatlarda olayların soruşturulması aşamasında görevli Ordu İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ( HAYDİ ) personelleri katıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Ordu Şube Müdürlüğü Ünye Şefi Saygın Yıldırım ve Orman Mühendisi Ufuk Bahçeci tarafından İlgili Jandarma personellerine, 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu ve 14.07.2021 tarihinde güncellenen 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu hakkında bilgilendirme yapıldı. Usulsüz avcılık ile mücadelede etkin bir av koruma ve kontrol faaliyeti yapılabilmesi için 2021-2022 MAK Kararları, Avcılık mevzuatı ve Avbis (Avlak Bilgi Sistemi) sistemi anlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: