Mesudiye Merkez Mahallesi Muhtarı ve Mesudiye Muhtarlar Derneği eski Başkanı Kurtuluş Açıkgöz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Ordu milletvekillerine yönelik dikkat çeken eleştirilerde bulundu.
Uzun yıllardır Mesudiye’ye doğalgaz kazandırılması için mücadele verdiğini belirten Açıkgöz, geçtiğimiz ay Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit ile birlikte Ankara’da çeşitli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi. Görüşmeler sırasında doğalgaz çalışmalarının yıl sonuna kadar başlayacağı yönünde kendilerine umut verildiğini ifade eden Açıkgöz, sonrasında gelen resmi yazıyla büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getirdi.
Açıkgöz, ilçede abone sayısının yetersiz olduğu gerekçesiyle doğalgaz yatırımının gerçekleştirilemeyeceğinin bildirildiğini belirterek, özellikle iktidar milletvekillerine tepki gösterdi.
Açıklamasında AK Parti milletvekillerine yönelik eleştirilerde bulunan Açıkgöz, milletvekillerinin Ordu’nun sorunlarına çözüm üretmek yerine kendi aralarındaki çekişmelerle meşgul olduğunu savundu. Halkın emeğine ve beklentilerine yeterince değer verilmediğini öne sürdü.
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ü de hedef alan Açıkgöz, yıllardır tanıdığını söylediği Şanlıtürk’ün kendi çıkarlarını ön planda tuttuğunu iddia etti. Daha önce kendisine oy verdiğini belirten Açıkgöz, bu nedenle pişmanlık duyduğunu ifade etti.
Muhalefet cephesine de eleştiriler yönelten Açıkgöz, CHP milletvekillerinin de Mesudiye ve Ordu için yeterli çalışma ortaya koymadığını düşündüğünü söyledi. CHP içerisindeki anlaşmazlıkların da hizmet üretimini olumsuz etkilediğini savundu.
Açıkgöz açıklamasının sonunda tüm Ordu milletvekillerine seslenerek, vatandaşların yaşadığı sorunları en iyi bölge halkının bildiğini ifade etti. Mesudiye’nin kış şartlarını, ulaşım zorluklarını ve günlük sıkıntılarını siyasetçilerin yeterince anlamadığını öne süren Açıkgöz, halkın iradesinin siyasetçilerin üzerinde olduğunu vurguladı.
Mesudiye’de yaşayan vatandaşların haklarının korunmadığını savunan Açıkgöz, açıklamasını hemşehrilerine saygılarını sunarak tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: