Ordu’da deniz turizmini canlandıracak yeni bir proje daha hayata geçiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından restore çalışmaları sürdürülen Şehit Necati Gürkaya Gemisi, kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle şehre kazandırılan Şehit Temel Şimşir Gemisi, Ordu’yu denizden izleme imkânı sunarak vatandaşların ilgi odağı olmuştu. Ancak yaşanan talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelen geminin yerine, şimdi aynı kapasite ve donanıma sahip Şehit Necati Gürkaya Gemisi geçiyor.
Ünye Tersanesi’nde restore ediliyor
Ünye Tersanesi’nde bakım ve onarımı yapılan gemi, modern bir görünüme kavuşturularak yeniden denizle buluşmaya hazırlanıyor. Şehit Necati Gürkaya Gemisi, Ordu’yu denizden seyretmek, Karadeniz’in eşsiz manzarasının tadını çıkarmak isteyenlere ev sahipliği yapacak.
Çalışmaların tamamlanmasının ardından gemi, modern yüzüyle Orduluların ve kenti ziyaret eden turistlerin kullanımına sunulacak.
Yorumlar
Kalan Karakter: