Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinde yıllardır özlemle beklenen bir projeyi hayata geçiriyor. Vatandaşların uzun süredir talep ettiği Uzunmahmut-Ören grup yolunda asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.
Geride kalan 6,5 yılda Ulubey’de 120 kilometrelik yolu asfalt ve beton konforuna kavuşturarak ilçeye modern bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 4,1 kilometrelik Uzunmahmut-Ören grup yolunu yeniliyor.
Mevcut hali bozuk ve tozlu olan yolun asfaltlanmasıyla, Uzunmahmut ve Ören Mahallelerinin yanı sıra Başçardak ve Çubuklu Mahalleleri de daha konforlu ulaşıma kavuşacak. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.
Çalışmaların son aşamasına gelen ekipler, ilçede vatandaşların yüzünü güldürdü. Yıllardır hayalini kurdukları yola kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşayan mahalle sakinleri, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.
Vatandaşlar, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Söyleyecek çok söz var, çok duygulu ve heyecanlıyız. Çok şükür Allah bize bu günleri gösterdi. Yıllardır zorluk çekiyorduk, rahat bir yolculuk yapamadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hilmi Güler’e çok teşekkür ediyoruz. Bize bu mutluluğu yaşattı. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.”
Yorumlar 1
Kalan Karakter: