Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde yapımı süren 1200 yataklı Ordu Şehir Hastanesi’nde gelinen son durum, Valilik’te düzenlenen 15. Koordinasyon Toplantısı’nda değerlendirildi.
Vali Muammer Erol’un başkanlığında yapılan toplantıya Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Üniversitesi, Karayolları, DSİ, Türk Telekom, YEDAŞ, OSKİ ve yüklenici firma temsilcileri katıldı.
Toplantıda, ulaşım, doğalgaz, elektrik, telekomünikasyon, içme suyu, kanalizasyon ve dere ıslahı gibi altyapı çalışmalarındaki ilerleme ve sorunlar görüşüldü. Yüklenici firma proje müdürü Yalçın Sekmen, sistem testleri ve devreye alma süreci öncesinde altyapının hızla tamamlanması gerektiğine dikkat çekti.
Vali Muammer Erol, “Altyapı çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Bir kısmı tamamlandı, bir kısmı bu ay, bir kısmı da önümüzdeki ay bitecek. İlimizin en büyük yatırımı olan Ordu Şehir Hastanemiz planlanan sürede tamamlanarak hizmete açılacak.” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: