Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kent genelinde su kaynaklarını artırmaya yönelik yatırımların devam ettiğini söyledi. Göreve geldiği günden bu yana 13 ilçede 68 gölet ve baraj inşa ettiklerini belirten Başkan Güler, yeni projelerle bu sayının 100’e yükseltileceğini açıkladı.
Belediye tarafından satın alınan ekskavatörler sayesinde çalışmaların büyük hız kazandığını ifade eden Güler, yapılan göletlerin hem tarım ve hayvancılık için önemli bir su kaynağı sağlayacağını hem de orman yangınları gibi acil müdahale gerektiren durumlarda büyük avantaj sunacağını vurguladı.
Başkan Güler, “Ordu’nun su geleceğini garanti altına almak için çalışıyoruz. Hem üreticimizin hem de yaşam alanlarımızın ihtiyaç duyduğu suyu güvence altına almaya kararlıyız” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: