Eski Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in girişimleriyle, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ordu’nun Ünye ilçesine 200 milyon liralık yatırım sağlandı.
Yatırım kapsamında Gölevi kıyı koruma yapıları, Cevizdere Balkan mevkii kıyı koruma yapıları, Hendeksuyu kıyı duvarı ve kıyı tahkimatı projeleri Bakanlık programına alındı. Projelerin hayata geçirilmesi için süreç resmen başlatıldı.
Söz konusu projelerin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile yapılan görüşmelerin ardından hız kazandığını belirten Prof. Dr. Mahmut Özer, kıyı güvenliğini ve altyapıyı güçlendirecek bu yatırımların bölge için büyük önem taşıdığını vurguladı.
Özer, yaptığı açıklamada, "Bu projelerin hayata geçmesiyle birlikte Ünye sahilleri hem doğal afetlere karşı korunacak hem de daha güvenli bir yaşam alanı oluşturulacak. Ordu’muza hayırlı olsun. Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: