Ordu’nun Perşembe ilçesi Şenyurt Mahallesi İse Harmanı mevkiinde bulunan bir fındık bahçesi, borç nedeniyle icra yoluyla satışa çıkarıldı. 7.725,46 metrekarelik taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 2 milyon 703 bin 911 TL olarak açıklandı.
Tam hisseli olarak satışa sunulan fındık bahçesi, 2025/47 ESAS dosya numarası ile esatis.uyap.gov.tr üzerinden çevrim içi olarak açık artırma yoluyla satılacak. Taşınmaz; Perşembe ilçe merkezine yaklaşık 5,5 kilometre, sahil yoluna ise 5,3 kilometre mesafede yer alıyor.
Bilirkişi raporuna göre taşınmaz, ekonomik verim çağında kapama fındık bahçesi olup bölgede yetiştirilen karışık fındık çeşitlerinden oluşuyor. Üç yönden kadastral yola cephesi bulunan parselin, yerleşim alanına yakın olması ve tarıma elverişli yapısıyla dikkat çektiği belirtildi.
Öte yandan parselin topoğrafik olarak eğimli olması ve geometrik şeklinin tam düzgün olmaması değerleme sırasında olumsuz faktörler arasında sıralandı. Taşınmazın herhangi bir yapılaşmaya sahip olmadığı bildirildi.
İcradan Satış Tarihleri Şöyle:
1. Artırma Başlangıç: 09 Eylül 2025 – Saat 11:35
Bitiş: 16 Eylül 2025 – Saat 11:35
2. Artırma Başlangıç: 07 Ekim 2025 – Saat 11:35
Bitiş: 14 Ekim 2025 – Saat 11:35
Detaylı bilgilere, görsellere ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr üzerinden 2025/47 ESAS dosya numarasıyla erişim sağlanabiliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: