YeniPerşembe’den Gazeteci Arif Kalafat’ın haberine göre, Zehra Şelale Anadolu Lisesi ile Sakin Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin birlikte kullanması amacıyla yapılan kapalı spor salonu yaklaşık 5 yıl önce hizmete açıldı. Salon, açıldığı dönemde her iki okulun öğrencilerine beden eğitimi dersleri ve sosyal etkinlikler için modern ve rahat bir ortam sundu.

Ancak zamanla bakımsız kalan spor salonu, çatısından su alması ve duvarlarının dökülmeye başlaması nedeniyle faaliyetlere kapatıldı. Zemininde de ciddi yıpranmalar oluşan salonun bir süredir kullanılmadığı, öğrencilerin ise spor faaliyetlerinden mahrum kaldığı ifade ediliyor.
Spor salonunun ne zaman onarılacağı belirsizliğini korurken, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri salonun kısa süre içerisinde onarılarak yeniden öğrencilerin hizmetine açılacağını belirtiyor. Öğrenciler ve veliler ise onarım çalışmalarının bir an önce başlatılmasını istiyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: