Yerel yönetimler alanında tek seferde yapılan en büyük sıcak asfalt yol ihalesi olan “752 Km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi” ile Ordu’nun ulaşımında bir çığır açan Büyükşehir Belediyesi, bir o kadar yolu da kendi personel ve ekipmanları ile sıcak asfalt yapmaya kararlı görünüyor.
BOLAMAN’DA 3.800 METRE SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ
2017 yılına kadar 1300 km sıcak asfalt dökümünü hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan personel ve ekipmanları ile Fatsa ilçesinin Bolaman Mahallesi’nde 3,8 km sıcak asfalt yol çalışması yaptı.
Gölbaşı ve Kavraz mevkiinde yürütülen çalışmada yol platformunda zayıf zemin kazısı, yarma kazıları, reglaj, alt temel, plentmiks temel ve binder kaplama çalışmaları tamamlanarak yol hizmete açıldı.
BÜYÜKŞEHİR’İ GÖRÜNCE İNANDIK
Yolun yapılmasından son derece memnun olduklarını ifade eden mahalle halkı; “Önceden çok ciddi sıkıntımız vardı. Yoldan geçen arabaların kaldırdığı toz toprak bizi fena halde rahatsız ediyordu. Evimizin camlarını açamıyor, balkona çıkamıyorduk. Yolun yapılacağını tahmin etmiyorduk ama işin içine Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin girdiğini görünce yolun yapılacağına inandık. Şimdi yolumuz yapıldı ve çok güzel oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz olmak üzere yolumuzun asfaltlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

Yorumlar
Kalan Karakter: