Türk Hava Yolları(THY) Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da Münih ve Stuttgart’ın ardından Berlin’e de direkt seferler düzenleyeceğini duyurdu.
Temmuz ayının ilk haftası başlayacak olan Stuttgart ve Münih seferlerinin ardından 2 Ağustos tarihinden itibaren Berlin-Ordu-Giresun seferleri başlayacak. Uçuşlar haftada bir gün Airbus A 321-231 tipi uçaklarla gerçekleşecek.
Uçuşlar Çarşamba günü akşam Berlin Havalimanından saat 21.40’da Ordu Giresun Havalimanından saat 03.35 ‘de icra edilecek. Seferler 7 Eylül tarihine kadar devam edecek.
Ordu Giresun Havalimanından THY ile birlikte yaz döneminde Pegasus, Sunexpres ve Germanwins Hava Yolları’da Almanya’da değişik noktalara direkt seferler düzenleyecek.




Yorumlar
Kalan Karakter: